Cosmetisch arts Drs. Gabriel B. Siquier Dameto
Cosmetisch arts Drs. Gabriel B. Siquier Dameto

Drs. Gabriel B. Siquier Dameto is de oprichter en directeur van Dameto Clinics.

Hij is een toegewijde ervaren cosmetisch arts die van zijn passie zijn beroep heeft gemaakt. Hij studeerde Geneeskunde aan de Universiteit Autónoma de Barcelona in Spanje. Na veel  internationale ervaring op te hebben gedaan, opende hij zijn eigen praktijk in Nederland. Naast de medische kant, is hij gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, peelings, haartransplantatie en huidverbetering.

  • Drs. Gabriel B. Siquier Dameto breidt zijn expertise en esthetische visie uit door middel van het geven van trainingen en presentaties. Daarnaast bezoekt hij tal van congressen en masterclass workshops in Nederland en in het buitenland.
  • De hoofd locatie van Dameto clinics, is een deel van het prive-ziekenhuis Medisch Centrum Amstelveen (Nederland
  • Drs Gabriel is de enige officiële arts voor het opleidingscentrum van de Benelux voor Aliaxin®, SkinTech® en Esthetische Dermal® producten.

We zijn zeer blij met de samenwerking met deze kundige arts. Eens per maand is hij aanwezig bij ons in het instituut voor behandelingen en gratis intakes.

Wilt u vrijblijvend advies over uw vermoeide blik? Stoort u zich aan die ontsierende lijntjes in het gezicht, kom dan gerust langs voor een vrijblijvende intake.

Bekijk hier de diverse behandel mogelijkheden en prijzen.