Spray tan iets voor u?

Iedereen wilt graag een bruin kleurtje, al is het maar van het witte af. En heel eerlijk, het staat ook erg mooi als je net iets bruiner bent.

Het grappige is, dat je je ook meteen lekkerder voelt. Je straalt meer en vindt het leuker om korte mouwen, een decolleté en of benen te laten zien. Maar ook in de winter zijn we ons witte kleurtje, zeker in januari februari helemaal zat. De schade die ik dagelijks zie door zonnebanken en niet veilig omgaan met de zon is zo zonde. Grove huidstructuur of pigmentvlekken zijn hier dan nog de minst erge gevolgen van als je kijkt naar de hoeveelheid huidkanker die je tegenwoordig ziet. Daarbij duren deze zo lang voordat dit is hersteld.

Vitamine D

Vitamine D wordt aangemaakt onder invloed van UVB licht, de zonnebank filtert alles of bijna alles van het UVB licht. Dus vitamine D aanmaak door de zonnebank is helaas een fabel. Maaaaaar gelukkig is er de nieuwe generatie zelfbruiners!

Hoe werkt een zelfbruiner?

De werkzame stof in zelfbruiners; DHA (Dihydroxyacetone) is een natuurlijke grondstof. DHA is het hoofdbestanddeel in vrijwel elk zelfbruinend product. Het is een koolhydraat, dat wordt gewonnen uit o.a. suikerbieten of suikerriet.  DHA veroorzaakt een reactie in de bovenste laag van de huid waardoor deze bruin kleurt. De tijd van oranje kleuren van zelfbruiners is gelukkig wel voorbij!  Zeker bij de spraytan kijken we naar de kleur van de huid, bepalen we de ondertoon en in overleg met u bepalen we dan de gradatie waarin u bruin wilt worden.

 

Heeft u een feestje?

Gaat u op vakantie?

Of wilt u gewoon even een boost omdat u er dan nét even gezonder uit ziet!

Maak dan snel een afspraak!

 

De kosten liggen tussen de € 25,00 en € 30,00 en u krijgt vooraf uitgebreide instructies waar u op moet letten voor en na de behandeling. Belangrijk om in ieder geval te weten is dat je na de spray tan behandeling 1 tot 6 uur niet mag douchen, afhankelijk van de kleur die we uitzoeken. Totaal blijft de kleur tot 7 dagen zitten en hoe vaker u de behandeling herhaald, hoe langer en mooier de kleur blijft zitten!

 

Wij zoeken een blogger/vlogger onder onze bestaande klanten die graag voor ons de spraytan wilt uittesten.
We zouden het leuk vinden als je iets wilt schrijven of vloggen over de behandeling en het vervolg daarvan.
Met natuurlijk voor en na foto’s! Wij maken deze voor je!

Wil je graag (gratis) de spraytan voor ons testen en er iets over schrijven, meld je dan via debby@debbyvanschoor.nl.