Wie gingen u voor?

Zie hier mijn verslag van de TCA peeling

Dit keer schreef een klant van mij mijn blog.

Mijn naam is Roos,

Ik ken de salon van Debby via een vriendin en mijn moeder bezocht ook regelmatig de salon. Vorig jaar kreeg ik uit het niets heel erg last van acne. Naar aanleiding daarvan heb ik de dokter bezocht. Van haar kreeg ik antibiotica. Dit echter zonder resultaat. Mijn moeder vertelde het Debby en zij vroeg mij langs te komen in de salon.

Na goed gekeken te hebben en gevraagd naar mijn verzorgings- en (zelfs) eetpatroon heeft Debby een kuur voorstel gedaan. Ik heb dit overdacht en overlegd met mijn omgeving en vervolgens zijn we aan de slag gegaan. Het advies was; Skin Accumax (voedinssupplementen tegen acne) Environ huidproducten en Neoderma peelings.

Mijn huid knapte na elke behandeling meer en meer op. De ontstekingen werden minder en mijn huid voelde prettiger aan en zag er steeds rustiger uit. Na 5 neoderma peelings (in ong. 12 weken)  waren nagenoeg alle ontstekingen weg en ook de producten en supplementen deden goed hun werk!

Wat er over bleef waren enkel nog littekens en (nieuw voor mij) pigmentvlekken. Van Debby begreep ik dat deze acne en pigmentvlekken dan toch een hormonale oorzaak hadden. Ik ben daarom gestopt met anticonceptie met hormonen. Blijkbaar reageer ik hier ook erg op.

Voor de littekens en pigmentvlekken adviseerde Debby mij de TCA-peeling. Een peeling die enorme vervelling zou geven en ook, zoals zij vooraf al aangaf best pijnlijk zou zijn. Door het vertrouwen met mijn vorige behandelingen durfde ik de TCA peeling aan.

Zie hier mijn verslag van de TCA peeling:

Dag van de peeling;

dagvandepeeling

Dag van de peeling

De dag van de peeling. Ik weet niet wat ik kan verwachten. Mijn huid wordt gereinigd en opgedeeld in 6 delen. De peeling wordt klaargemaakt.

Als de peeling wordt aangebracht voel ik in het begin nog niets. Echter als het op heel mijn gezicht zit komt er ineens een enorm branderig gevoel naar boven. De neoderma peeling was al gevoelig, maar dit is wel vele malen erger. Er wordt ook een elektrische waaier gebruikt om mijn gezicht te koelen.

Als het even zit (ongeveer 60sec) komt er een tweede laag. Nu wordt het gevoel wel heel erg en dan volgt nog laag drie!

Ik hoor van Debby dat mijn gezicht goed ‘’frost’’. Dit is het wit worden van mijn huid en betekent dat de peeling op de juiste diepte is gekomen.

Wanneer de peeling op de juiste diepte is mag er direct een kalmerend masker worden aangebracht. Deze geeft al snel verkoeling. De rest van de avond is mijn huid nog lichtjes rood en een beetje trekkerig.


dag1

Dag 1

dag2

Dag 2

dag3

Dag 3

dag4

Dag 4

dag5

Dag 5


Dag 1;

Vandaag voelt mijn huid heel droog aan als ik mijn gezicht beweeg, maar als ik het aanraak voelt het heel vettig door de crème.  Het trekt heel erg  en van dichtbij zie ik een soort rimpels. Het doet nu totaal geen pijn.

Dag 2;

De huid voelt nog droger. Alsof ik een lading botox heb ingespoten J. Wanneer ik mijn gezicht beweeg voelt het alsof het ieder moment kan barsten. Het jeukt ook erg en mijn kin begint ’s middags te vervellen.

Dag 3;

Rondom mij mond en kin begint het erg te vervellen. Als ik praat voel ik het ‘’lostrekken’’. Mijn wangen en voorhoofd blijven hetzelfde. Het jeukt en trekt nog steeds maar ik voel totaal geen pijn.

Dag4;

Rondom mijn kin is de vervelling klaar. Mijn wangen beginnen te vervellen, maar mijn voorhoofd nog niet. Opvallend is dat de huid van mijn kin en wangen onder de vervelling vandaan eg rood is.

Dag 5;

Mijn hele gezicht is inmiddels verveld. Rondom mijn slaap en ogen zitten nog wel stukken waar een beetje vervelling is. De roodheid trekt ook rustig aan weg.

conclusieConclusie;

Als ik de voor en na foto’s zie van Debby ben ik super blij! Ik heb misschien nog 1 à 2 keer de TCA peeling nodig, maar ik zie nu al ontzettend veel verschil! De week van de TCA peeling was echt even killing, maar als ik al zie hoe het nu is was dit het zeker waard en ben ik blij dat ik er aan ben begonnen. Ook wat betreft de kosten van de behandeling vind ik zeker dat dit het waard is. De allereerste behandeling is wat duurder, € 300,- maar dit is inclusief de twee crèmes die na de behandeling gebruikte dienen te worden. vooral de dag- en nachtcrème werkte voor mij erg verkoelend. De behandelingen die na de eerste volgen kosten € 100,- per keer. Het is een grote uitgave, maar wel met veel resultaat. Voor mij is mijn gezicht erg belangrijk en daarom heb ik hier alles voor over.

Over de producten van Environ ben ik ook erg tevreden. Voorheen reinigde ik mijn huid ook altijd goed, maar niet met de producten die juist voor mijn huid zijn. Mijn huid reageert op de producten van Environ erg goed. Mede dankzij deze producten zijn mijn ontstekingen een stuk minder geworden. Ook dit is een investering, maar de producten gaan erg lang mee en zijn prettig in gebruik. Wanneer ik klaar ben met de TCA peeling en de bijbehorende crèmes zal ik zeker weer teruggaan op de producten van Environ en deze gebruiken.

Een zomer met stevige, mooie billen en benen?! Dat kan!

Pascaud Beauty Innovations

Pascaud Beauty Innovations

Dit keer schreef een trouwe, lieve klant van mij mijn blog.

Zoals vele van jullie nu wel weten, ga ik enkel over tot een bepaalde behandel methode als ik echt wéét dat het werkt. Zo ook bij de nieuwe huidverjonging- en verbeteringsmethode van de PascaudWave.

Op het gezicht voor versteviging en Acne heb ik al geweldige verbeteringen gezien. Nu was de anti-cellulitis en versteviging voor het lichaam aan de beurt. En na een super enthousiast appje over haar prachtige benen en billen, dit weekend vanuit het zonnige Spanje, heb ik besloten om haar verhaal nu al met jullie te delen. De foto’s voor en na volgen nog!  

 

6 augustus 2014

Best spannend, vandaag de eerste behandeling gekregen. Ik ben al eerder behandeld met de wave voor mijn gezicht, dus echt nieuw is het niet, maar toch…… Allereerst kreeg ik een bindweefselmassage van Micha van mijn bovenbenen voor en achter. Dat is best stevig en ik kan mij niet voorstellen, dat je hier geen resultaat van ziet ;-). Vervolgens heb ik de wave gekregen van Debby. De wave kon makkelijk op de hoogste stand, geen probleem. We hebben tussentijds een foto gemaakt van mijn achterkant toen 1 been/bil behandeld was en de andere niet. Ongelooflijk wat een verschil er dan al te zien is! Ik zie echt uit naar het eindresultaat als ik alle behandelingen gehad heb en heb er ook alle vertrouwen in.

15 augustus 2014

Vandaag weer een behandeling gekregen van Micha. Eerst weer de bindweefselmassage gevolgd door de Wave. We hebben weer een tussentijdse foto gemaakt en echt heel bijzonder om het verschil te zien van het behandelde en onbehandelde been. Het is natuurlijk ook zo, dat de Wave nog langer doorwerkt. Ik ben heel positief! Ik heb de indruk dat ik nu al verbetering zie!

21 augustus 2014

Mijn 3e behandeling. Dit keer zonder bindweefselmassage, maar enkel de wave door Debby. Ik kwam heel enthousiast binnen bij Debby, omdat ik echt al resultaat zie! Debby was zeer verheugd om dit te horen en ook zij ziet het resultaat! Ik zie de contouren veranderen en als ik in mijn been knijp zie ik duidelijk minder sinaasappelhuid. Jammer dat we daar geen foto van hebben gemaakt voor de behandelingen. Het ziet er echt strakker uit.

5 september 2014

Vandaag mijn 4e behandeling gehad bij Micha. Eerst de bindweefselmassage, daarna de wave. Micha was heel verrast om het verschil te zien! Ze had mij 15 augustus voor het laatst behandeld en zag heel veel verschil. Ik ook! De bindweefselmassage is ook minder gevoelig aan het worden, dat is ook een teken dat er iets verandert. Micha voelde en zag tijdens de wave ook de spieren in mijn benen duidelijk. Dat is ook niet verkeerd…… al met al ging ik weer fluitend naar buiten en zie uit naar de volgende behandeling.

De daaropvolgende 6 behandelingen bestonden ook uit bindweefselmassage en de Wave. Tijdens de behandelingen zagen we het effect steeds duidelijker. De contouren van mijn benen zijn strakker en de sinaasappelhuid is echt zoveel minder geworden! Ik doe zelf altijd een testje, dan ga ik op een stoel zitten voor de spiegel en dan kun je goed je sinaasappelhuid zien, daar waar je benen de stoel raken. Het is nagenoeg helemaal weg! Ik ben er echt zo blij mee!

Ik kreeg ook een mooi compliment van mijn moeder. We waren een weekend weg en ik had wel verteld dat ik deze behandelingen deed. Mijn moeder heeft daar niet zoveel mee, maar toen ze me zag lopen in mijn ondergoed, riep ze ineens “oh, wat zijn je benen en billen mooi! Ik zie echt een groot verschil!”. Dat was geweldig. Ook mijn vriendinnen zien het verschil.

Ik heb een aantal operaties aan mijn heupen gehad en daardoor nog steeds pijnklachten. Deze klachten zijn minder geworden na deze behandelingen. Dat is een hele fijne bijkomstigheid! Ik kan nu zelfs weer de sport oppakken waar ik mee gestopt was!

Ik heb nu, 4 maanden na de laatste behandeling, mijn “onderhoudsbehandeling” gekregen. Mijn benen zien er nog steeds heel goed uit. Zelfs zo goed, dat Micha mijn huid niet goed kon vastpakken bij de bindweefselmassage! Micha en Debby zijn ook ontzettend tevreden met het resultaat. Ik zal nu eens in de 4 maanden een onderhoudsbehandeling doen.

Ik slik voedingssupplementen:

Collastim en Skin X. Verder probeer ik op mijn voeding te letten en beweeg ik regelmatig.

Het resultaat:

een strakkere en gladdere huid, mooiere contouren en mijn cellulite is nagenoeg verdwenen! Kom maar op met die zomer!

Mijn naam is Els Noorlander, ik woon in Schiedam ben bijna 65 jaar oud, getrouwd , één kind en 3 kleinkinderen. Ik ben  bij Debby terecht  gekomen door een `Ladies Night ` bij mijn sportschool, ik was op zoek naar een nagelstyliste.

In eerste instantie kwam ik  voor gel nagels, al snel kwam ik voor diverse behandelingen behandelingen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat, de gel nagels zijn super mooi en na elke behandeling voel ik me weer tien jaar jonger, wat heel belangrijk is op mijn leeftijd. Ik probeer zo de ouderdom een beetje buiten de deur  te houden.

De service is uitmuntend, de werkneemsters zijn zeer professioneel klantvriendelijk, attent, beleefd en ik vind het altijd nog gezellig ook, wat eigenlijk niet verwacht hoeft te worden van een schoonheids instituut.

Ik kan iedereen aanraden om naar het instituut van Debby te gaan, altijd een persoonlijke noot, belangstellend en het allerbelangrijkste, zeer professionele behandelingen. Ik hoop dat ik tot op zeer hoge leeftijd naar Debby kan blijven gaan. Zo niet, dat ze een dependance in het verzorgingshuis gaat openen! Debby, zonder jou kan ik niet, althans , het wordt wel heel moeilijk

Veel succes en lieve groet,

Els Noorlander

Mijn naam is Ludy van Zuidam en sinds enkele jaren klant bij Schoonheidsinstituut Debby van Schoor.

Ik ben bij hen terecht gekomen via een vriendin. Ik laat mijn gezicht regelmatig behandelen met de AHA peelings van pascaud en mijn vaste specialiste Angela past ook vaak de bindweefsel massage genaamd ‘’passage’’ toe.  Daarbij doe ik manicure en pedicure behandelingen.

Ik word altijd zeer klantvriendelijk behandeld  en ik ga dan ook altijd met een glimlach weg. Het instituut is vernieuwend, personeel is goed geschoold en ik vind het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten. Ook de goede parkeergelegenheid vind ik een groot voordeel.

Ludy van Zuidam

Mijn naam is Caroline Woudenberg, 44 jaar, getrouwd en geen kinderen. Ik  werk 4 dagen in de week op een laboratorium bij een farmaceutisch bedrijf

11 jaar geleden, toen Debby op haar eerste lokatie zat op Holierhoek, kwam ik voor het eerst.

Gewoon door langslopen zag ik een schoonheidspecialiste in een klein pandje, met een verzorgde uitstraling. Dat nodigde gelijk uit tot binennlopen en was voor mij de eerste ervaring met een schoonheidssecialiste.

Ik bezoek het instituut voor diverse behandelingen met name de bioskinjetting, rimpelcorrectie ben ik zeer tevreden. Ook met mijn permanent make-up eyeliner ben ik nog steeds heel blij.

Ik vind vooral de service, professionele adviezen en betrokkenheid van de medewerksters zeer prettig. Een echte aanrader en pure verwennerij!

Caroline Woudenberg