Wie gingen u voor?

Een zomer met stevige, mooie billen en benen?! Dat kan!

Pascaud Beauty Innovations

Pascaud Beauty Innovations

Dit keer schreef een trouwe, lieve klant van mij mijn blog.

Zoals vele van jullie nu wel weten, ga ik enkel over tot een bepaalde behandel methode als ik echt wéét dat het werkt. Zo ook bij de nieuwe huidverjonging- en verbeteringsmethode van de PascaudWave.

Op het gezicht voor versteviging en Acne heb ik al geweldige verbeteringen gezien. Nu was de anti-cellulitis en versteviging voor het lichaam aan de beurt. En na een super enthousiast appje over haar prachtige benen en billen, dit weekend vanuit het zonnige Spanje, heb ik besloten om haar verhaal nu al met jullie te delen. De foto’s voor en na volgen nog!  

 

6 augustus 2014

Best spannend, vandaag de eerste behandeling gekregen. Ik ben al eerder behandeld met de wave voor mijn gezicht, dus echt nieuw is het niet, maar toch…… Allereerst kreeg ik een bindweefselmassage van Micha van mijn bovenbenen voor en achter. Dat is best stevig en ik kan mij niet voorstellen, dat je hier geen resultaat van ziet ;-). Vervolgens heb ik de wave gekregen van Debby. De wave kon makkelijk op de hoogste stand, geen probleem. We hebben tussentijds een foto gemaakt van mijn achterkant toen 1 been/bil behandeld was en de andere niet. Ongelooflijk wat een verschil er dan al te zien is! Ik zie echt uit naar het eindresultaat als ik alle behandelingen gehad heb en heb er ook alle vertrouwen in.

15 augustus 2014

Vandaag weer een behandeling gekregen van Micha. Eerst weer de bindweefselmassage gevolgd door de Wave. We hebben weer een tussentijdse foto gemaakt en echt heel bijzonder om het verschil te zien van het behandelde en onbehandelde been. Het is natuurlijk ook zo, dat de Wave nog langer doorwerkt. Ik ben heel positief! Ik heb de indruk dat ik nu al verbetering zie!

21 augustus 2014

Mijn 3e behandeling. Dit keer zonder bindweefselmassage, maar enkel de wave door Debby. Ik kwam heel enthousiast binnen bij Debby, omdat ik echt al resultaat zie! Debby was zeer verheugd om dit te horen en ook zij ziet het resultaat! Ik zie de contouren veranderen en als ik in mijn been knijp zie ik duidelijk minder sinaasappelhuid. Jammer dat we daar geen foto van hebben gemaakt voor de behandelingen. Het ziet er echt strakker uit.

5 september 2014

Vandaag mijn 4e behandeling gehad bij Micha. Eerst de bindweefselmassage, daarna de wave. Micha was heel verrast om het verschil te zien! Ze had mij 15 augustus voor het laatst behandeld en zag heel veel verschil. Ik ook! De bindweefselmassage is ook minder gevoelig aan het worden, dat is ook een teken dat er iets verandert. Micha voelde en zag tijdens de wave ook de spieren in mijn benen duidelijk. Dat is ook niet verkeerd…… al met al ging ik weer fluitend naar buiten en zie uit naar de volgende behandeling.

De daaropvolgende 6 behandelingen bestonden ook uit bindweefselmassage en de Wave. Tijdens de behandelingen zagen we het effect steeds duidelijker. De contouren van mijn benen zijn strakker en de sinaasappelhuid is echt zoveel minder geworden! Ik doe zelf altijd een testje, dan ga ik op een stoel zitten voor de spiegel en dan kun je goed je sinaasappelhuid zien, daar waar je benen de stoel raken. Het is nagenoeg helemaal weg! Ik ben er echt zo blij mee!

Ik kreeg ook een mooi compliment van mijn moeder. We waren een weekend weg en ik had wel verteld dat ik deze behandelingen deed. Mijn moeder heeft daar niet zoveel mee, maar toen ze me zag lopen in mijn ondergoed, riep ze ineens “oh, wat zijn je benen en billen mooi! Ik zie echt een groot verschil!”. Dat was geweldig. Ook mijn vriendinnen zien het verschil.

Ik heb een aantal operaties aan mijn heupen gehad en daardoor nog steeds pijnklachten. Deze klachten zijn minder geworden na deze behandelingen. Dat is een hele fijne bijkomstigheid! Ik kan nu zelfs weer de sport oppakken waar ik mee gestopt was!

Ik heb nu, 4 maanden na de laatste behandeling, mijn “onderhoudsbehandeling” gekregen. Mijn benen zien er nog steeds heel goed uit. Zelfs zo goed, dat Micha mijn huid niet goed kon vastpakken bij de bindweefselmassage! Micha en Debby zijn ook ontzettend tevreden met het resultaat. Ik zal nu eens in de 4 maanden een onderhoudsbehandeling doen.

Ik slik voedingssupplementen:

Collastim en Skin X. Verder probeer ik op mijn voeding te letten en beweeg ik regelmatig.

Het resultaat:

een strakkere en gladdere huid, mooiere contouren en mijn cellulite is nagenoeg verdwenen! Kom maar op met die zomer!

Succesverhaal met Environ klant

‘Wat ben ik ontzettend blij dat ik naar je geluisterd heb! Mijn huid ziet er zooo mooi uit. Wil absoluut niet meer zonder de producten van Environ. Sinds tijden durf ik zonder foundation.’ –Monique

Ik ontmoette Monique in een privé aangelegenheid en we raakten aan de praat over haar huid. Haar verhaal zoals velen van de verhalen van mensen met huidklachten/problemen deed mijn handen jeuken om haar te laten straten met Environ. Ik wíst zeker dat vitamine A haar zou gaan helpen. Maar overtuig maar eens iemand die ALLES al heeft geprobeerd en steeds teleurgesteld is.

2 jaar later zag ik haar weer en wist haar nu te overtuigen mij en mijn mooie product een kans te geven.

Hier haar verhaal;

In 2004 is er herpes/koortsuitslag ontstaan bij Monique in het gezicht. Na de geboorte van haar zoontje.  Zes jaar lang is zij onder behandeling van artsen en dermatologen.

Na vele (dure) behandelingen bij de dermatoloog zoals Vaatlaser, IPL en cremes tegen virussen en ontstekingen, die in sommige gevallen zelfs verergering gaven van de klachten , geeft zij het op in de medische hoek.. Ondertussen verzorgd zij haar huid met dermalogica.

Ze gaat in juli 2018 op mijn advies toch Environ proberen en met resultaat! Ik vermoed dat zij ook rosacea heeft…dus pas mijn thuisverzorgingsplan hier op aan.

De eerste dagen reageert haar huid best heftig. Ze heeft een beetje zwelling en de huid is wat vurig en gevoelig. Maar ze houdt vol!

Na 2 weken al is haar huid mooier dan hij in al die jaren is geweest!!  En dit verbetert nog elke dag! Foundation is niet meer nodig en Monique haar huid is weer rustig en krijgt een mooie glow!

Debby en haar team staan voor kwaliteit

Lisette Dingenhouts

Al heel wat Jaren kom ik bij Debby in haar schoonheidsinstituut.

Ik kom er voor mijn permanent make-up, gezichtsbehandelingen voor mijn ontspan momentjes en ik volg regelmatig een kuur met fruitzuurpeelings en de Pascaudwave.

De kuren volg ik, omdat ik mijn huid graag wil verstevigen en verjongen en deze geven een prachtig resultaat.

Ik gebruik de producten van Environ wat voor een verpletterend verschil heeft gezorgd in de verbetering van mijn huid.

De minerale  make-up van Jane Iredale is huidvriendelijk en de laatste stap in mijn huidverzorging.

Wat het plaatje voor mij compleet maakt zijn de specialistes die werken hier. Ze weten waar ze het over hebben, waardoor je een vertrouwt gevoel krijgt. Debby en haar team staan voor kwaliteit en doen dat niet voor minder.

Mijn naam is Ludy van Zuidam en sinds enkele jaren klant bij Schoonheidsinstituut Debby van Schoor.

Ik ben bij hen terecht gekomen via een vriendin. Ik laat mijn gezicht regelmatig behandelen met de AHA peelings van pascaud en mijn vaste specialiste Angela past ook vaak de bindweefsel massage genaamd ‘’passage’’ toe.  Daarbij doe ik manicure en pedicure behandelingen.

Ik word altijd zeer klantvriendelijk behandeld  en ik ga dan ook altijd met een glimlach weg. Het instituut is vernieuwend, personeel is goed geschoold en ik vind het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten. Ook de goede parkeergelegenheid vind ik een groot voordeel.

Ludy van Zuidam