Uw huid verjongen kan op diverse manieren. Waarbij 3 pijlers belangrijk zijn.

  1. Binnenuit; Van binnen naar buiten. Juiste voeding, supplementen
  2. Buitenaf; Van Buiten naar binnen. De juiste producten en externe factoren
  3. Zen beauty; Feel good, look good

 

1. Binnenuit;

Door de jaren heen heb ik gemerkt dat alleen een goede crème niet werkt. De huid heeft meer nodig om te stralen en gevoed te worden en over het algemeen, gaat gezonde goede voeding eerst naar onze organen en als laatste naar ons grootste orgaan, de huid.

Gezonde voeding is dus belangrijk, zeer belangrijk.

Echter door verschillende factoren, breken deze vitaminen en bouwstoffen weer af voordat ze op hun plek zijn of worden ze al verbruikt door andere organen. Daarom is suppletie zo ontzettend belangrijk.

Door de jaren heen heb ik huiden zo zien veranderen door extra gebruik van voedingssupplementen voor de huid, het is echt verbluffend.

Eigenlijk is het ook logisch, uw huid wordt gevoed vanuit binnenuit, daar gebeurd zo veel. Wilt u dat deze extra mooi en jong wordt, dan zult u ook goed voor uw huid moeten zorgen van binnenuit.

Pascaud huid verjongen

2. Buitenaf;

Hier zijn vele discussies over. Maar één ding weet ik zeker. Goede verzorging brengt wel degelijk een verschil. En goed hoeft niet altijd duur te zijn.

De merken waar ik mee werk zijn beide zeer intensief. Verkoop in een parfumerie zou onmogelijk zijn gezien de hoeveelheid ingrediënten waar ik mee te maken heb.

Als iedereen de crèmes zou kunnen ‘’pakken uit het schap’’ en afrekenen, komt hier een hoop ellende van. De huid moet voorbereid worden op deze ingrediënten. Omdat de huid niet gewend is en de cellen totaal nog niet open staan in het begin voor deze actieve ingrediënten. Vandaar dat goede begeleiding zo belangrijk is.

Mijn favoriete ingrediënt is vatamine A en C, u zult niet geloven wat ik al aan verbetering en verjonging heb gezien door deze ingrediënten!

Daarbij zijn externe factoren zoals roken, zongedrag en leefgewoonten ook erg belangrijk.

 

Zen beauty

3. Zen Beauty ;

Zen… Daar hoef ik denk weinig over uit te leggen. Het gezegde is niet voor niets ‘’Goed in je vel zitten’’.

Als je je goed voelt, dat straal je dat ook uit. De straalt letterlijk en figuurlijk. Dit komt omdat je in een staat van blijdschap en ontspanning de doorbloeding goed is. Alle energieën op peil en in venewicht met elkaar en alles goed verdeeld is in mind en body.

Wanneer mensen bij ons komen na een moeilijke periode en zij ook lichamelijk en geestelijk zichzelf aanpakken, hebben ook onze behandelingen nog meer effect!


banner_vervolg_pwave

PascaudWave

U kunt uw huid direct verjongen met peelings en bindweefsels massages, daarbij is ons nieuwe apparaat de PascaudWave een geweldige huidbooster en verjonger!

Pascaud heeft meerdere fruitzuur peelings ontwikkeld, met ieder zijn eigen uitwerking. Er wordt altijd eerst gekeken naar de meest geschikte peeling behandeling voor uw huid.

glycolic_peeling

AHA & BHA PEELINGS

Glycol-, Melk- en Salicylzuur

  • Peelingbehandelingen zonder langdurige hersteltijd
  • Concentratie is afgestemd op de huidconditie
  • Lossen dode huidcellen op
  • Geven een fijnere huidstructuur
  • Minder pigmentvlekjes
  • Frissere huidskleur
  • Diepreinigend