Superboost

Wil jij je huid een échte oppepper geven, een superboost waar je meteen geweldig resultaat van ziet? En vind je de stap naar een cosmetisch arts te ver gaan óf wil je jouw huid naast dat je fillers of botox gebruikt toch perfect houden? Dan zijn de volgende behandelingen zeer geschikt;

Diamond Cocoon – Natura Bissé

Gaat de negatieve impact tegen van luchtvervuiling, blauw licht en stress, die zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. Cocoon Experience brengt de huideigen flora in evenwicht, bevrijdt de huid van gifstoffen, geeft een shot zuurstof, versterkt en hydrateert de huid, vermindert tekenen van veroudering en laat je stralen. Een verademing voor de huid! Ervaar de uitgebreide massage als ware weldaad.

€ 135,00

Dermapen 

Bij behandeling met de Dermapen wordt gebruik gemaakt van microchirurgische naaldjes. Een andere naam voor deze behandeling is Collageen Inductie Therapie (C.I.T.), omdat het de huid stimuleert nieuw collageen en elastine aan te maken door duizenden microscopisch kleine gaatjes in de huid te maken. Daarnaast wordt er tijdens deze behandeling een substantie op uw huid gesmeerd die tot 200 keer beter opgenomen wordt door de huid als deze gaatjes in de huid zijn aangebracht. De actieve ingrediënten kunnen zo beter tot de huidlagen doordringen en hun werk doen. De huid wordt steviger, gladder en gezonder met als gevolg dat rimpels verminderen en fijne lijntjes vervagen danwel verdwijnen. 

De Dermapen behandeling is altijd 3 keer in 9 weken. 

€ 150,00 (Gelaat en hals)

  75,00 (Decolleté) 

Pascaudwave

Met behulp van massage op basis van een specifieke radiofrequentie komen er stoffen vrij die de huid steviger en compacter maken. De stralen van de Pascaud Wave behandeling hebben een dieper bereik en hebben voor een doorbraak gezorgd op het gebied Radio Frequentie behandelingen. De behandeling geeft verbluffende resultaten. Al na één behandeling ziet u verschil en na een paar behandelingen is uw huid zichtbaar strakker en jonger! In tegenstelling tot andere esthetische ingrepen is Pascaud Wave pijnloos.

€ 75,00 deel gelaat
€ 135,00 heel gelaat