Lichaam/Anti Cellulite/Bioslimming

Iets waar een vrouw zich erg aan kan storen, is het hebben van cellulite. 

Wat is cellulite?
Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt, waardoor een vernauwing van de bloedvaten wordt veroorzaakt.

Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd. Hierdoor verhardt het bindweefsel en ontstaat er een bobbelige huid die bovendien putjes vertoont, de zogenaamde sinaasappelhuid.

Cellulite komt vooral voor op de billen en de bovenbenen, maar in sommige gevallen ook op de buik of zelfs de op bovenarmen.

Wat kun je er aan doen?
We kunnen cellulite reduceren door middel van onze speciaal ontwikkelde cellulite massagetechnieken. De cellulite reducerende behandeling is een combinatie van cupping, eventueel samen met een handmatige (diep)bindweefselmassage, om de bloedsomloop te verbeteren en de lymfeklieren die de afvalstoffen afvoeren te stimuleren samen met de baanbrekende Bioslimming behandeling. 

Met de cupping cups trekken we de huid in een vacuüm, waardoor ze de circulatie activeren en waardoor ze vetafzettingen afbreken die kuiltjes en bobbels kunnen veroorzaken. Dit in combinatie met een (diep)bindweefselmassage en Bioslimming, is een intensieve techniek om de –vaak al langer bestaande– vetophopingen en verklevingen los te maken en het onderhuidse weefsel in het probleemgebied te activeren.

Bioslimming

Bioslimming is een award winnende revolutionaire afslankende behandeling. Bioslimming verbrandt vet, vermindert cellulite en verstevigt de huid. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Denk aan hoge concentraties plantenextracten, pure essentiële oliën, algenextracten en cafeïne. De essentiële oliën zorgen voor lipolyse en vetverbranding in de tweede huidlaag en de overige ingrediënten stimuleren de afvoer en circulatie. Je wordt ermee ingesmeerd, ingewrapt en daarna stevig gemasseerd door middel van bindweefselmassage. Dat is de kern van deze award winning behandeling. Met als doel een slanker silhouet, minder cellulite en een betere doorbloeding. 

Een volledige kuur bestaat uit 6 behandelingen.

Bioslimming Bodywrap

1 x kennismakingsbehandeling €98,-

1 x losse behandeling €120,-

Kuur van 6 behandelingen €588,-

Bijboeken van de armen of kuiten is mogelijk voor €25,- 

dainis-graveris-F5tIrAVCNv8-unsplash
Close-up of woman relaxing during cupping massage