Rode/gevoelige huid

Het is ontzettend vervelend als je wel iets aan huidverbetering wilt doen, maar wanneer jouw huid heel snel reageert op allerlei producten. Vaak brengt dit meer slechts dan goeds.

Bij een gevoelige huid of een huid die lijdt onder Rosacea is het belangrijk dat we de huid weerstand gaan geven en dat alle huidfuncties weer gezond worden. Je kunt soms zelfs van binnenuit weer weerstand opbouwen door middel van voedingssupplementen.

Environ Discovery

In de discovery facial gaan we uiterst voorzichtig aan het werk met de gevoelige huid. Wij  gaan op zeer milde manier de huid reinigen, exfoliëren en vooral kalmeren. Dit alles met de producten van Environ, de meest veilige skincare voor welk huidprobleem dan ook. Ook jouw gevoelige huid dus. Door een uitgebreide intake gaan we kijken naar een goed behandelplan om van jouw huid weer een zachte, egale huid te maken. 

€ 77,00

Algenpeeling

De algenpeeling is 100% natuurlijk met een veilig behandelproces en daarom zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de algenpeeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Wat kun je verwachten na de peeling;

  • De collageen- en elastineproductie wordt aanzienlijk gestimuleerd, waardoor rimpels en lijnen zichtbaar afnemen.
  • De talgproductie wordt genormaliseerd, waardoor je geen last meer hebt van een vettige glans.
  • Ontstekingen zoals mee-eters en puistjes zijn zichtbaar verminderd.
  • De poriën zijn intensief gereinigd, waardoor grove poriën verleden tijd zijn.
  • Je huid voelt heerlijk zacht en fris.

€89,00