Minder rimpels

Inhibit Facelift – Natura Bissé

Minimaliseert expressielijntjes door middel van een zeer krachtige cocktail van actieve ingrediënten en transformeert de huidconditie. Verheldert, verstevigt, ontspant en vernieuwt.

€ 120,00

Diamond Cocoon – Natura Bissé

Gaat de negatieve impact tegen van luchtvervuiling, blauw licht en stress, die zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. Cocoon Experience brengt de huideigen flora in evenwicht, bevrijdt de huid van gifstoffen, geeft een shot zuurstof, versterkt en hydrateert de huid, vermindert tekenen van veroudering en laat je stralen. Een verademing voor de huid! Ervaar de uitgebreide massage als ware weldaad.

€ 120,00

Youth Reset – Environ

De behandeling boordevol peptiden helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door zon en rimpels, op basis van vitamine A. We sluizen alle ingrediënten in met de Environ DF machine.

€ 95,00 – € 125,00

Youth Renew Peel – Environ

Deze peelingbehandeling verbetert de tekenen van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes en schade door de zon. De huid krijgt weer een prachtige glow en laat het er fris en jonger uit zien. 

 € 88,00 – € 120,00

Dermapen

Bij behandeling met de Dermapen wordt gebruik gemaakt van microchirurgische naaldjes. Een andere naam voor deze behandeling is Collageen Inductie Therapie (C.I.T.), omdat het de huid stimuleert nieuw collageen en elastine aan te maken door duizenden microscopisch kleine gaatjes in de huid te maken. Daarnaast wordt er tijdens deze behandeling een substantie op uw huid gesmeerd die tot 200 keer beter opgenomen wordt door de huid als deze gaatjes in de huid zijn aangebracht. De actieve ingrediënten kunnen zo beter tot de huidlagen doordringen en hun werk doen. De huid wordt steviger, gladder en gezonder met als gevolg dat rimpels verminderen en fijne lijntjes vervagen danwel verdwijnen.

De Dermapen behandeling is altijd 3 keer in 9 weken.

€ 150,00 (Gelaat en hals)

  50,00 (Decolleté)