Minder rimpels

Inhibit Facelift – Natura Bissé

Minimaliseert expressielijntjes door middel van een zeer krachtige cocktail van actieve ingrediënten en transformeert de huidconditie. Verheldert, verstevigt, ontspant en vernieuwt.

€ 135,00

Diamond Cocoon – Natura Bissé

Gaat de negatieve impact tegen van luchtvervuiling, blauw licht en stress, die zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. Cocoon Experience brengt de huideigen flora in evenwicht, bevrijdt de huid van gifstoffen, geeft een shot zuurstof, versterkt en hydrateert de huid, vermindert tekenen van veroudering en laat je stralen. Een verademing voor de huid! Ervaar de uitgebreide massage als ware weldaad.

€ 135,00

Dermapen

Bij behandeling met de Dermapen wordt gebruik gemaakt van microchirurgische naaldjes. Een andere naam voor deze behandeling is Collageen Inductie Therapie (C.I.T.), omdat het de huid stimuleert nieuw collageen en elastine aan te maken door duizenden microscopisch kleine gaatjes in de huid te maken. Daarnaast wordt er tijdens deze behandeling een substantie op uw huid gesmeerd die tot 200 keer beter opgenomen wordt door de huid als deze gaatjes in de huid zijn aangebracht. De actieve ingrediënten kunnen zo beter tot de huidlagen doordringen en hun werk doen. De huid wordt steviger, gladder en gezonder met als gevolg dat rimpels verminderen en fijne lijntjes vervagen danwel verdwijnen.

De Dermapen behandeling is altijd 3 keer in 9 weken.

€ 150,00 (Gelaat en hals)

  75,00 (Decolleté)

Bindweefselmassage

Een zeer intensieve massagetechniek. Het is een vorm van massage, waarbij een mechanische prikkel aan het onderhuidse bindweefsel wordt gegeven. De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd waardoor de aanmaak van collagene- en elastinevezels wordt gestimuleerd. De massage werkt celvernieuwend, de huid gaat er jonger en steviger uit zien. Vooral bij oudere mensen heeft deze massage een gunstige invloed.

Het doel van de bindweefselmassage is:

  • Verbeteren van de doorbloeding van de huid (betere toevoer van zuurstof en voedingsstoffen).
  • Opheffen van verklevingen in de huid waardoor o.a. littekens en rimpels minder worden.
  • Minder spanning in het gezicht.
  • Stimuleren van het bindweefsel waardoor de huid meer stevigheid opbouwt.
  • Verbeteren van de afvoer van afvalstoffen.
  • Verbeteren van de huidconditie.
  • Verbeteren van de huidteint.

€ 65,00