Pascaud Biologische Huidverjonging

Het Pascaud Anti-Aging concept: Of het nu gaat om verstrakking van de oogcontouren, verminderen van rimpels, het verbeteren de huidconditie of egaliseren van pigmentvlekken. Het unieke Pascaud Anti-Ageing concept bij Debby van Schoor vult de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar een arts of kliniek.

Pascaud Anti-Aging verandert niets aan uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen. U blijft uzelf maar dan jonger! Het concept is veilig en vertrouwd. Een innovatie in de strijd tegen huidveroudering. Een ‘natural make over’ op basis van uw persoonlijke wensen.

Nadat u samen met ons uw wensen heeft besproken, volgt een persoonlijke huidanalyse waarin we uw huid meten en bespreken wat er voor uw huid mogelijk is. Uit welke behandelingen en/of producten uw persoonlijke huidverjongingskuur is opgebouwd, is afhankelijk van uw huidconditie en wensen. Natuurlijk kan er ook worden gekozen om slechts één onderdeel te behandelen.

Een intensieve kuur bestaat uit een combinatie van salonbehandelingen en thuisproducten. Het resultaat: EEN HUID OM TROTS OP TE ZIJN

www.pascaud.com


Hélène V – Healthy Skin Happy Me

Jij en je huid: jullie zijn er voor elkaar. En Hélène V. wil jullie allebei zien stralen. We willen je inspireren, begeleiden en coachen om je huid optimaal te verzorgen en gezond te maken of te houden. Want van een gezonde huid ga je vanzelf stralen.

Een gezonde huid is een keuze

Uiteraard lig je zelf mee aan de basis van je succes. Jij bepaalt hoe je leeft en hoe je met je huid omgaat. Wij helpen je, maar zonder jou en je persoonlijke inzet kan het niet. Het verzorgen van je huid, je grootste orgaan, zou zo vanzelfsprekend moeten zijn als het poetsen van je tanden.

Healthy Skin. Happy Me.

Om het voor jou eenvoudig te maken concentreren wij ons op het totale plaatje. Voor de verzorging van je huid werken we vanuit een totaalconcept, wetenschappelijk onderbouwd gaan wij voor een gegarandeerd resultaat. Dit door de huid van binnenuit te ondersteunen met huidsupplementen (Advanced Nutrition Programme), aan de buitenzijde met vitaminerijke verzorgingsproducten (Environ) en als finishing touch gezonde minerale make-up (jane iredale). Deze merken zijn heel bewust gekozen door ons en vormen de basis voor onze Healthy Skin. Happy Me. aanpak. Hélène V. is dan ook officiële distributeur van deze merken in België, Nederland, luxemburg en Frankrijk.

Met Hélène V. weet jij perfect hoe je elke dag stralend, comfortabel en gezond kan starten.

Waar wacht je nog op? Een healthy happy skin… het kan!

www.helene-v.com


Alessandro

Als Silvia Troska meer dan 30 jaar geleden in de VS het Naildesign ontdekte, was deze kunstnageltechniek nog volledig onbekend in Europa. De zakenvrouw in haar herkende echter direct het onvoorstelbare potentieel van het idee, om met het gebruik van gels, penselen, vijlen en sjablonen zoveel mogelijk diverse vormen en lengtes van vingernagels te creëren en bekwaamde zich direct ter plaatse in deze technieken. Teruggekeerd in Duitsland lukte het haar hierdoor om tot Naildesign-voorloper te worden, wat haar vandaag nog steeds tot Queen of Nails maakt.

Dankzij deze meer dan 25 jaar aan ervaring, kan alessandro International op een hoog niveau aan vakkennis terugkijken, wat zich dagelijks in de nieuwe product- en gebruiksideeën weerspiegelt. Het als innovatiekoploper in de markt bekend staand bedrijf is trots op haar vele patenten en wereldprimeurs, die steeds opnieuw de rol als vooroplopend bedrijf in de hand-, nagel- en voetcosmetica bevestigen.

alessandro International biedt complete producten en verzorgingslijnen voor handen, nagels en voeten en exclusief professioneel gereedschap, dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Ook regelmatige primeurs en door de actuele modetrends geïnspireerde looks staan in de focus van de alessandro filosofie, de vrouwen op deze aarde enkel het beste te willen bieden.

Gefinaliseerd wordt het productassortiment door een over heel Duitsland verspreid ACADEMY-netwerk, waarbinnen zeer gekwalificeerde trainers met speciaal ontwikkelde opleidingen nieuwkomers en professionals de diverse technieken bijbrengen.

alessandro-international.com