PascaudWave

Stoor jij je aan een slapper wordende huid in je gezicht, hals of decolleté? Dan is de Pascaudwave jouw oplossing! De PascaudWave behandeling is gebaseerd op de laatste technieken op het gebied van Radio Frequentie (RF). Deze ontwikkeling van de RF was een doorbraak in huidbehandelingen en is inmiddels een pijnloos ‘’alternatief’’ voor drastische esthetische ingrepen. Deze behandeling verstrakt en verstevigt!

Hoe werkt de Pascaud Wave?

We ‘’masseren’’ als het ware jouw huid met een behandelkop die Radio Frequentie golven afgeeft. Die frequentie wordt in de huid omgezet in warmte. Weefsels met een sterk vochtgehalte in de diepere huidlagen nemen de radiofrequentie golven op. Hier op volgend zetten die weefsels de energie om in warmte waardoor de temperatuur stijgt. Als gevolg daarvan krimpt de huid als het ware en wordt de verstrakking zichtbaar. Maar dit is nog maar het begin, want door de warmte worden de ‘’fibroblasten’’ (de kleine fabriekjes in jouw huid die collageen produceren) aan het werk gezet om meer collageen aan te maken. Het is tenslotte zo dat jouw huid na je 30e levensjaar 1% minder collageen per jaar aan maakt. 

Resultaat van de Pascaud Wave

Al na 1 behandeling zie je resultaat. Om optimaal resultaat te bereiken, is een kuur met de PascaudWave geweldig om te doen. Je huid zal zienderogen verstrakken. 

Wil je weten of de PascaudWave voor jou geschikt is, boek jouw behandeling of gratis intake direct hier in, we adviseren je graag.