deeptissue

Carice van Houten, Wendy van Dijk en vele anderen uit bekend Nederland zijn u al voor gegaan.

Bindweefselmassage stimuleert de huid in een razendsnel tempo nieuw collageen aan te maken, afvalstoffen af te voeren en de huid te verstrakken. Daarbij heft het  verklevingen (lees; rimpels) op. In diverse huidverjongingsklinieken en ook door vele plastisch chirurgen worden deze zeer effectieve behandeling aangeboden, omdat deze de huid zelf stimuleert te verjongen en actief te worden.

Na ons 30e levensjaar wordt de huid steeds minder actief. Om deze te blijven activeren zijn de juiste producten en gezonde voeding en beweging erg belangrijk. Zo ook de bindweefsel massage.

Hoe werkt het?

Bij deze intensieve massage wordt de huid eerst gereinigd. Vervolgens heeft hij het meeste effect als we een fruitzuurpeeling gebruiken. Om zo de vaak te dikke hoornlaag al te verdunnen en de huid al ‘’wakker’’ te maken.

Dan begint de massage. Het woord ‘’massage’’ brengt vaak het idee van ontspanning met zich mee. Helaas is dit bij bindweefselmassage niet het geval. De huid móet tot in de middelste en onderste huidlaag gestimuleerd worden en er zal dus zeer stevig gemasseerd worden. Ongeveer 25 minuten lang.  De gevoeligheid is per persoon anders. Zelf val ik bij de eerste grepen al in slaap en maak dus op die manier weinig mee van de stevige grepen, echter hoe meer ontspannen u zelf bent, hoe meer u de massage zult waarderen.

Uiteraard sluiten we wel met ontspanning af.

Resultaat?

Cosmetic Body Roll-CIT
Cosmetic Body Roll-CIT

Na 1 behandeling ziet de huid er eigenlijk al prachtig uit. Hij is goed doorbloed en u heeft een prachtige glow op de huid. Sommige mensen grijpen naar andere middelen tegen huidveroudering, dit is prima. Maar of u nou gaat voor botox, fillers of zelfs een facelift, ook deze behandelingen zijn enkel mooi op een mooie gezonde, stralende huid. Wij adviseren voor meer en langduriger resultaat een kuurvorm. Dit houdt in 2x per week gedurende 4 weken.

In de komende weken onderga ik zelf ook een kuur bindweefsel massages. Ik combineer deze met de cosmetic rolkit van Envrion. Een roller met minuscuul kleine naaldjes die de huid ‘’penetreren’’ en zo doorgangen maken voor mijn zeer intensieve Vitamine A serum. Uiteraard houd ik u op de hoogte via facebook!