Botox en Fillers wel of niet…

Na vele discussies met mijn lieve vriendin, die al lang vond dat ik een samenwerking met een cosmetisch arts aan moest gaan. Heb ik de stap toch gezet. Mijn reden om het in eerste instantie niet te doen is dat ik vind dat alléén een botox of filler zeker niet de oplossing is voor een mooie, jonge huid. Je kunt met goede producten, voedingssupplementen en goede behandelingen al zo veel bereiken met je huid. En een ‘’quick fix’’ met botox of fillers zijn naar mijn mening niet de enige oplossing. En Nivea op je gezicht smeren en vervolgens Botox gaan gebruiken is water naar de zee dragen.

Dan het volgende probleem, de arts. Ik wil dan uiteraard de beste!

Na alle uitzendingen te hebben gekeken met mijn vriendin van Sophie Hilbrands; Sophie in de kreukels, was ik om. Alle do’s en don’ts nam zij mee in haar programma. Ik heb heel veel klanten die kuren hebben gedaan in mijn instituut, een prachtige verzorgde huid hebben, maar nét dat stapje verder willen gaan. Daar waar ik dat niet kan. Ik kreeg ook regelmatig de vraag welke arts of kliniek goed was.. Dus ik ben gaan zoeken.

Ik kwam terecht bij Drs. Joost Kroon (Amsterdam). Joost heeft een hele eerlijke manier van adviseren en is een zeer professionele arts die resultaten kiest, niet voor omzet. Helaas heeft hij het door zijn succes mega druk. Hij verwees mij door naar Drs. Gabriel Siquier van Dameto Clinics. Ik ben naar de kliniek gegaan om te kijken wat de werkwijze was van deze arts, heb alles over hem opgezocht en heb gekeken of wij dezelfde ideeën hebben over deze behandelingen. Deze arts zou namelijk onder mijn naam gaan werken en ik wil dus dat de resultaten mooi en natuurlijk zijn en niet dat er voortaan aan mijn klanten gevraagd wordt of je botox of fillers hebben, maar dat er gezegd wordt dat ze er zo goed uit zien!

De eerste dag was al een groot succes, Drs. Gabriel is rustig, geduldig en geeft goed advies. Hij werk met de beste producten en dringt niets bij mensen op. Hij is eerlijk in zijn advies en de mogelijkheden met zijn behandelingen. Alle klanten waren zeer tevreden. En ook belangrijk, ik ook!

 

Wat is het verschil tussen Botox en fillers?

Botox is een stof die de prikkel naar de zenuwen en dus de spier stil legt. Botox wordt dus gebruikt voor bijvoorbeeld een fronslijn, kraaienpootjes bij de ogen en voorhoofdrimpels.

  • Frequentie van behandelen; 1e keer 3 maanden, vervolgens elk half jaar tot 8 maanden.

Fillers zijn zoals het woord al zegt om op te vullen. Naarmate je ouder wordt, wordt je huid minder actief en verlies je collageen en elastine en dus volume. Een filler kan hier een mooie oplossing voor bieden. Ook voor mensen die van nature al wat minder volume hebben op bepaalde plekken, denk bijvoorbeeld aan lippen of de ‘’koontjes’’ kan een filler er voor zorgen dat je er jeugdiger en stralender uit ziet. De fillers die Drs. Gabriel gebruikt, zijn alleen op basis van hyaluronzuur, dit is een lichaamseigen stof die vocht aan zich bind en op een natuurlijke manier, langzaam afgebroken wordt door het lichaam.

  • Frequentie van behandelen; elk jaar tot 1,5 jaar.
  • De kosten variëren van € 195,00 tot € 500,00 voor een zone en een intake bij Drs. Gabriel is gratis en vrijblijvend.

Wat we veel doen is een combinatie intake met ook een advies van mij er bij betreft huidverzorging. Want heel eerlijk, een huid met een mooie glow daar staat een filler of botox ook veel mooier bij!

Dan nog de vooroordelen.

Ik hoor vaak; Nou ik vind het er niet uit zien, die opgespoten hoofden! Ik kan niet anders zeggen dan mee eens!! Ik vind persoonlijk, hoe leuk haar persoonlijkheid ook is, Patty Brard slaat een beetje door. En dan hebben we het nog niet eens over Marijke Helwegen en Taylor van The Bold dan the Beautiful (kent u die nog!!!). Zij zijn natuurlijk het slechtste voorbeeld van cosmetische ingrepen. Nogmaals, een mooie verzorgde huid, straalt en ziet er uitgerust uit en daar zie je niet aan wat er mee is gebeurd.

Halina Reijn is een voorbeeld die er voor uit komt dat ze fillers en botox gebruikt, maar ook haar expressie nog moet behouden vanwege haar werk. Ik vind het erg mooi bij haar! Mijn persoonlijke favoriet is Sylvie van der Vaart, over haar karakter valt te twisten, maar wat ziet zij er prachtig en stralend uit. En ik kan u verzekeren dat dit niet alleen komt door haar goede voeding en sportschool  ;-).

Halina Reijn
Halina Reijn
Sylvie van der Vaart
Sylvie van der Vaart

 

Wilt u meer informatie over fillers en botox, maak dan een afspraak bij Dokter Gabriel. Hij kan u prima adviseren. En uiteraard ben ik er altijd om uw vragen te beantwoorden over de mogelijkheden met uw huid! Want ik ben er van overtuigd, mooier krijgen wij hem zeker!

Mooie groet,
Debby van Schoor