Detox

Veel mensen voelen zich na de winter moe, lusteloos en worden sneller ziek of hebben in de winter te maken gehad met griep  en andere problemen met hun weerstand. Je hebt het gevoel dat je een energie boost nodig hebt! Dat is ook niet gek. Vaak is de winter een periode van extra energie nodig hebben en dat zoeken we dan vaak in de verkeerde dingen zoals bepaalde voeding.

We kennen allemaal de momenten dat we gewoon echt die reep chocola moeten hebben, dat we in de haast en drukte toch maar even eten bestellen of een makkelijke maaltijd maken die alles behalve gezond is. Daarbij weten we  van bepaalde voeding niet eens dat het niet goed voor ons is omdat we er van uit gaan wat ons wordt aangeboden heus niet zo’n kwaad kan.

Als we in een super schone omgeving zouden leven en alsmaar super gezonde voedingsstoffen zouden eten, is het lichaam prima in staat om zichzelf te reinigen. Helaas is dit niet het geval…

Door smaakversterkers, verkeerde voedingskeuze, bepaalde cosmetica, uitlaatgassen enz. slaat het lichaam toxische stoffen op.  En de opslag hiervan veroorzaakt diverse klachten. Zoals;

  • ’s Avonds alleen maar moe zijn en niets meer willen doen
  • Na je maaltijden een enorme dip hebben
  • Verminderde weerstand
  • Lusteloos
  • Slaap problemen

En zo kan ik nog wel even door gaan. Daarbij gaat het bij ons natuurlijk ook om de huid. We zien zo vaak klanten met een huid waar ze zo veel meer uit zouden kunnen halen als ze beter voor zichzelf en hun lichaam zouden zorgen. En dit kan al met kleine stapjes.. Meer water drinken, voedingssupplementen gebruiken en bepaalde voedingsmiddelen aanpassen die net zo lekker zijn en makkelijk.

Daarom is mijn vraag ook ten alle tijden als klanten bij ons een anti-aging kuur doen of acne behandelingen volgen, hoe hun voedingspatroon er uit ziet. Dit is van zo’n groot belang bij een mooie huid. Want waarom werken bepaalde medicijnen tegen huidaandoeningen goed? Precies!! Omdat ze van binnenuit behandelen!

Voorkomen is beter dan genezen. Vandaar dat die ondersteuning van binnenuit zo ontzettend belangrijk is.

De eerste stap voor meer energie en een gezonde huid is Detox. En dit kan op verschillende manieren.  Het is bij een intensieve manier van Detoxen belangrijk dat u daar zelf klaar voor bent, het op een veilige verantwoorde manier doet en weet wat u kunt verwachten. Bent u geïnteresseerd om heel intensief te detoxen, vraag mij dan gerust wat adviezen.