Pascaud Beauty Innovations
Pascaud Beauty Innovations

Dit keer schreef een trouwe, lieve klant van mij mijn blog.

Zoals vele van jullie nu wel weten, ga ik enkel over tot een bepaalde behandel methode als ik echt wéét dat het werkt. Zo ook bij de nieuwe huidverjonging- en verbeteringsmethode van de PascaudWave.

Op het gezicht voor versteviging en Acne heb ik al geweldige verbeteringen gezien. Nu was de anti-cellulitis en versteviging voor het lichaam aan de beurt. En na een super enthousiast appje over haar prachtige benen en billen, dit weekend vanuit het zonnige Spanje, heb ik besloten om haar verhaal nu al met jullie te delen. De foto’s voor en na volgen nog!  

Dag 1

Best spannend, vandaag de eerste behandeling gekregen. Ik ben al eerder behandeld met de wave voor mijn gezicht, dus echt nieuw is het niet, maar toch…… Allereerst kreeg ik een bindweefselmassage van Micha van mijn bovenbenen voor en achter. Dat is best stevig en ik kan mij niet voorstellen, dat je hier geen resultaat van ziet ;-). Vervolgens heb ik de wave gekregen van Debby. De wave kon makkelijk op de hoogste stand, geen probleem. We hebben tussentijds een foto gemaakt van mijn achterkant toen 1 been/bil behandeld was en de andere niet. Ongelooflijk wat een verschil er dan al te zien is! Ik zie echt uit naar het eindresultaat als ik alle behandelingen gehad heb en heb er ook alle vertrouwen in.

Dag 9

Vandaag weer een behandeling gekregen van Micha. Eerst weer de bindweefselmassage gevolgd door de Wave. We hebben weer een tussentijdse foto gemaakt en echt heel bijzonder om het verschil te zien van het behandelde en onbehandelde been. Het is natuurlijk ook zo, dat de Wave nog langer doorwerkt. Ik ben heel positief! Ik heb de indruk dat ik nu al verbetering zie!

Dag 15

Mijn 3e behandeling. Dit keer zonder bindweefselmassage, maar enkel de wave door Debby. Ik kwam heel enthousiast binnen bij Debby, omdat ik echt al resultaat zie! Debby was zeer verheugd om dit te horen en ook zij ziet het resultaat! Ik zie de contouren veranderen en als ik in mijn been knijp zie ik duidelijk minder sinaasappelhuid. Jammer dat we daar geen foto van hebben gemaakt voor de behandelingen. Het ziet er echt strakker uit.

Dag 30

Vandaag mijn 4e behandeling gehad bij Micha. Eerst de bindweefselmassage, daarna de wave. Micha was heel verrast om het verschil te zien! Ze had mij op dag 9 voor het laatst behandeld en zag heel veel verschil. Ik ook! De bindweefselmassage is ook minder gevoelig aan het worden, dat is ook een teken dat er iets verandert. Micha voelde en zag tijdens de wave ook de spieren in mijn benen duidelijk. Dat is ook niet verkeerd…… al met al ging ik weer fluitend naar buiten en zie uit naar de volgende behandeling.

De daaropvolgende 6 behandelingen bestonden ook uit bindweefselmassage en de Wave. Tijdens de behandelingen zagen we het effect steeds duidelijker. De contouren van mijn benen zijn strakker en de sinaasappelhuid is echt zoveel minder geworden! Ik doe zelf altijd een testje, dan ga ik op een stoel zitten voor de spiegel en dan kun je goed je sinaasappelhuid zien, daar waar je benen de stoel raken. Het is nagenoeg helemaal weg! Ik ben er echt zo blij mee!

Ik kreeg ook een mooi compliment van mijn moeder. We waren een weekend weg en ik had wel verteld dat ik deze behandelingen deed. Mijn moeder heeft daar niet zoveel mee, maar toen ze me zag lopen in mijn ondergoed, riep ze ineens “oh, wat zijn je benen en billen mooi! Ik zie echt een groot verschil!”. Dat was geweldig. Ook mijn vriendinnen zien het verschil.

Ik heb een aantal operaties aan mijn heupen gehad en daardoor nog steeds pijnklachten. Deze klachten zijn minder geworden na deze behandelingen. Dat is een hele fijne bijkomstigheid! Ik kan nu zelfs weer de sport oppakken waar ik mee gestopt was!

Dag 120

Ik heb nu, 4 maanden na de laatste behandeling, mijn “onderhoudsbehandeling” gekregen. Mijn benen zien er nog steeds heel goed uit. Zelfs zo goed, dat Micha mijn huid niet goed kon vastpakken bij de bindweefselmassage! Micha en Debby zijn ook ontzettend tevreden met het resultaat. Ik zal nu eens in de 4 maanden een onderhoudsbehandeling doen.

Ik slik voedingssupplementen:

Collastim en Skin X. Verder probeer ik op mijn voeding te letten en beweeg ik regelmatig.

Het resultaat:

een strakkere en gladdere huid, mooiere contouren en mijn cellulite is nagenoeg verdwenen! Kom maar op met die zomer!