Quanis Dermafiller
Quanis Dermafiller – Filler zonder naalden

Quanis Dermafiller – Filler zonder naalden

Quanis Dermafiller is opgebouwd uit micro naaldjes van gekristalliseerd hyaluronzuur. De grootte van de gekristalliseerde hyaluronzuur micro naaldjes is 200 of 300 micron, wat penetratie in en opname door de huid aanzienlijk comfortabeler, makkelijker en effectiever maakt. Hyaluronzuur in zijn natuurlijke vorm, heeft een grote moleculaire structuur waardoor het insluizen in de huid zeer moeilijk tot stand komt. Quanis Dermafiller bevat oplosbare micro naaldjes opgebouwd uit hyaluronzuur kristallen. Deze penetreren gemakkelijk in de huid, lossen op en zorgen vervolgens voor een optimale werking.

Wanneer Quanis Dermafiller wordt aangebracht voelt u een zeer licht prikkelende sensatie doordat de micro naaldjes in de huid penetreren en oplossen. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels die zijn ontstaan door uitdroging, van binnen uit weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug.
Quanis Dermafiller bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. Onze micronaaldjes bevatten alleen natuurlijke stoffen en Quanis Dermafiller bevat geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, alcohol en is niet getest op dieren.

Quanis Dermafiller behandeling

De eerste behandeling wordt bij ons in de salon uitgevoerd door de skin coach waarna je een set mee naar huis krijgt om de behandeling voort te zetten. Tijdens de behandeling wordt de huid goed gereinigd waarna we een peeling aanbrengen. Na de peeling wordt de Quanis Dermafiller behandeling gestart. De gelsheets blijven vervolgens 20-25 minuten zitten op het te behandelen gebied waarna we het afspoelen met water.

Na de Quanis Dermafiller behandeling

Om een zo groot mogelijk resultaat te bereiken adviseren wij om Quanis Dermafiller minimaal 1 keer door een Skin coach toe te laten passen. Na deze behandeling kunt u het resultaat wekelijks onderhouden met Quanis Dermafiller Home.

 

Maaike van de bekende rimpelblog ‘’Furrow’’ testte de Quanis voor u uit.

Quanis filler zonder naalden € 42,50 excl. thuis set