Ga de uitdaging aan en zeg bye bye acne!

Alsof wallen nog niet genoeg waren …’s morgens naar je spiegelbeeld staren en vijf rijpe pukkels verwelkomen is verre van een pretje.
Mensen met acne begrijpen dit maar al te goed. En ook al heb je mooie ogen, prachtige lippen, weelderig haar zoals dat van Doutzen Kroes of de geweldige humor van Michelle Obama, die verdomde rode bobbeltjes zijn het enige wat je nog ziet. Waardoor je zelfvertrouwen vaak nog sneller keldert dan je duikboot bij een spelletje Zeeslag.

 

Waarom krijg ik acne?

Why me? De million-dollar question die we onszelf vaak stellen. Maar weet dat je niet alleen bent. Steeds meer personen gaan de strijd aan met acne. En terwijl we het vroeger vaak associeerden met de pubertijd, is acne ook een probleem dat meer en meer bij volwassenen voorkomt. En als man… we snappen het. Scheren wordt plots een ware beproeving als je met acne sukkelt.

De oorzaak van acne?

Die kan variëren. Stress & een onevenwichtige voeding zijn de meest gekende oorzaken. Maar helaas kunnen je genen ook vaak de pret bederven of zijn onhandelbare hormonen de partypoopers van dienst.

Wat de oorzaak ook mag zijn: acne is doorgaans het resultaat van een teveel aan talg, waardoor ontstekingen kunnen ontstaan. En hoewel bepaalde producten, zalfjes of aanpassingen in je dagelijks leven deze ontstekingen kunnen verminderen, zullen ze meestal de onderliggende oorzaak niet bestrijden. Schoonheidsinstituut Debby van Schoor to the rescue!!

Pukkel War 3.0

Wij gaan je helpen in deze strijd! We weten het, dit heb je misschien al vaker gehoord. Maar Pukkel War 3.0  zal je laatste ooit worden!

ADVANCED NUTRITION PROGRAMME SKIN ACCUMAX

Skin Accumax

Om voor eens en altijd die vervelende rode bultjes onder controle te houden, start je met Skin Accumax van Advanced Nutrition Programme. Dit superheroe huidsupplement bevat een power-team van vitamines A, C en E en de unieke voedingsstof DIM (=extract van broccoli). Het helpt je een gezonde, zuivere en gave huid te bekomen. Dit unieke huidsupplement werkt in op alle verschillende oorzaken van acne (te veel talg, bacteriën, hormonen,…) en brengt de huid weer in balans. Klinkt goed, toch?!

ENVIRON SEBUWASH

Sebuwash

Mooi zijn ben je vanbinnen én vanbuiten: dus naast het innemen van dit huidsupplement, is je huid tweemaal per dag reinigen een must. Sebuw

ash van Environ is hiervoor de perfecte sidekick. Deze verwijdert efficiënt overtollig talg én onzuiverheden, zonder je huid uit te drogen. Want hoewel we vaak denken dat je pukkels best bestrijdt door ze uit te drogen, is niks minder waar. Hoe droger je huid is, hoe sneller die aan de alarmbel zal trekken. Resultaat? Je huid maakt meer talg aan om de balans terug op peil te krijgen. En meer talg = meer kans op nieuwe ontstekingen = opnieuw een naam bedenken voor dat nieuwe puistje.

ENVIRON A, C & E OIL

A, C & E Oil

Daarom raden we na de reiniging de Environ A, C & E

Oil aan. We know, olie op een vette en acne-gevoelige huid klinkt vreemd…  maar deze lichte, voedende olie bevat de kenmerkende Environ vitaminecocktail (A, C & E) en zorgt voor een perfecte balans. Zo wordt er geen overbodige hoeveelheid talg aangemaakt. De lichte olie trekt bovendien snel in. Dus geen zorgen, je zal er niet uitzien als een discobal. 😉

ENVIRON COOL HOME PEEL KIT

de Cool Home Peel

Zowel Sebuwash als de A, C & E Oil vind je terug in de Cool Hom

e Peel kit. Bijkomend extraatje hierbij is de LACM 1. Breng ‘s avonds een dun laagje van deze crème gelijkmatig aan op de zones met puistjes en laat het 10 minuten inwerken. Spoel af met veel water en dep de huid droog. Vervolgens breng je de A, C & E Oil aan op je gelaat.

JANE IREDALE PUREPRESSED BASE SPF20 MINERAL FOUNDATION

Purepressed Base

Oh en over discoballen gesproken: heb je een feestje gepland (of draag je graag dagelijks make-up?), kies dan voor een merk dat tegelijkertijd bedekking én verzorging garandeert, zoals jane iredale. De Purepresse

d Base minerale foundation in poedervorm is hiervoor een topper. Het bevat geen olie, talk, synthetische kleur- en geurstoffen noch synthetische bewaarmiddelen en heeft een antibacteriële werking (in tegenstelling tot vele andere merken). Hierdoor zullen je poriën niet verstoppen.. Als je daar niet enthousiast van wordt…

 

Maak snel een afspraak voor een (gratis) intake en proefbehandeling.

010-2328577