We wisten al dat een mooie huid en een stralend uiterlijk niet alleen maar te bereiken zijn met een plastisch chirurg, een paar fillers hier en daar maar ook niet elke crème zal u een stralend uiterlijk geven.
Zoals Audrey dit al ontdekte;

“Happy Girls are the prettiest”

Audrey Hepburn - Happy girls are the prettiest

En zo is het maar net! Schoonheid komt van binnen en buiten en wij als specialistes kunnen aan beide tegenwoordig veel doen! Hoe fijn is dat? Ook zeker voor ons!

Laatst kwam een cliënt bij mij in het instituut

met een onrustige naar acne neigende huid. Al meerdere keren in haar leven was zij geholpen door schoonheidsspecialistes en werd haar huid, zoals op school geleerd, braaf gereinigd en behandeld.
Toen zij bij mij in de stoel plaats nam, was mijn eerste vraag; Hoe ziet je voedingspatroon er uit?
Vervolgd door de vraag; Drink je veel melk, gebruik je veel zuivel?

 

Ze keek even raar en vroeg zich met een vragende blik af waarom ik dit wilde weten. Niemand had haar dit ooit gevraagd.
In zuivel producten zitten hormonen, deze hormonen stimuleren de aanmaak van talg in de huid. Daarbij legt zuivel een ‘’slijmlaagje’’ in de darmen waardoor de darmen moelijker gereinigd worden en zo verstoppingen kunnen ontstaan in de huid.
Dit verklaard waarom ook de niet hormonale tieners last kunnen hebben van Acne. In zeer veel gevallen is bekend dat bij het minderen van zuivel de huid aanzienlijk verbeterd. Voeding dus!

Voedingssupplementen dragen ook in zeer grote maten bij in het proces van de huid.

Alle voedingsstoffen die wij binnenkrijgen gaan naar onze organen en komen als laatste bij ons grootste orgaan, de huid. Daarom werken wij ook met voedingssupplementen speciaal voor de huid. En heb ik zelfgezien dat zonder deze supplementen het proces van huidverjonging minder snel gaat.
Daarbij zorgen de voedingssupplementen voor de juiste componenten in de huid die we nodig hebben om hem te laten stralen! Zodat wij dit heel mooi naar het oppervlak kunnen brengen.

En u zult versteld staan hoe uw huid kan veranderen!

Uiteraard is het als laatste nog belangrijk dat u ook happy bent! Dus ga lekker naar die yoga cursus, laat u eens heerlijk masseren en zorg voor uw eigen Zen momentjes en wij laten u stralen als nooit daarvoor!