Lieve klant,
 
Zie je verslapping in je huid? En voelt je huid minder stevig aan? Dat komt omdat vanaf je 30e de aanmaak van collageen af neemt. En hier moet je je huid een beetje mee helpen!
 

Wat kunnen wij voor jouw huid doen?

Wij kunnen vaak in 1 oogopslag zien wat jouw huid tekort komt, dit is bij iedereen anders. Vaak zit het probleem in het niet genoeg ‘’activeren’’ van de huid. Net als je spieren met sporten, moet je huid ook gestimuleerd worden om stevig te blijven. Wij kunnen dit op verschillende manieren voor jou doen!

De beste methode voor huidversteviging is de PascaudWave; 

Door middel van Radiofrequentie wordt jouw huid verwarmd tot wel 50-60 graden van binnen. En nee dit doet zeker geen pijn

Door deze verwarming worden jouw cellen weer ‘’op de goede plek’’ gezet én stimuleert de straling ook weer jouw fibroblasten, deze zijn verantwoordelijk voor de collageen aanmaak. 

Resultaat; Een DIRECT stevigere huid en de aanmaak van collageen die zeker nog 4 maanden door werkt.

Beter is er niet! Om u kennis te laten maken met deze geweldige behandeling, kunnen we deze de eerste keer aanbieden voor € 95,00 in plaats van € 125,00.*

Product in het zonnetje;
Pascaud cleanser; Mensen weten vaak niet dat de reiniging van je huid net zo belangrijk is als je crème. Sterker nog, de één werkt niet als de ander niet goed is. Een belangrijk duo dus!

Maar vaak is tijd de boosdoener hierin. Daarom is de Pascaud Cleaner perfect voor iedereen die weinig tijd heeft. 

De cleanser is een reinigingsemulsie die;

  • Een schone huid geeft in een handomdraai
  • Intensief reinigt, maar zacht
  • Geen toner of lotion daarna nodig is
  • Ook functioneert als eye make-up remover
  • Geschikt is voor alle huidtypen doordat hij op Aloe vera basis is. 

Wil je nóg meer doen aan anti-ageing?

Dr.Gabriel komt maandelijks in ons instituut om diverse anti-ageing behandelingen uit te voeren. Dit is niet alleen fillers en botox, Dr. Gabriel is bekend met de allernieuwste manieren om huidverzoudering te bestrijden!