Toen ik 17 jaar geleden begon met mijn salon werd er nog maar weinig gekeken naar voeding en suppletie. Als iemand een vette huid had, werd dit gewijd aan talgproductie en de poriën of aan de pubertijd en kon je er weinig aan doen.  Had iemand rimpels of huidveroudering was het erfelijk of door een verkeerde crème.

Gelukkig zijn tijden veranderd en weten we nu door door te vragen en te kijken naar wat leefgewoontes zijn, wat we kunnen doen om de huid te verbeteren. Mensen kijken wel eens raar als ze bij hun intake een uitgebreide vragenlijst moeten invullen. Maar dit is de enige manier voor ons om uit te kunnen vinden wát nou het beste plan van aanpak is om de huid te verbeteren op de juiste manier.

Bedenk maar eens;

  • Als je chocolade eet, krijg je meer puistjes.
  • Sporters die veel eiwitten moeten eten, krijgen meer puistjes
  • Een vrouw die richting haar menstruatie gaat, krijgt meer puistjes.

Allemaal oorzaken die binnenin ons lichaam gebeuren. Dus waarom dan ook niet het probleem van binnenuit ook aanpakken?

In onze voeding, hoe gezond we ook eten, zitten nou eenmaal niet voldoende voedingsstoffen om ons hele lichaam perfect te laten werken. Supplementen zijn dus een must .

“Dus waarom dan ook niet het probleem van binnenuit ook aanpakken?”

Werkt het echt?;

Los van diverse studies die aantonen dat onze huid écht minder diepe lijntjes krijgt bij het gebruik van supplementen of minder acne, kan ik u alleen de praktijkvoorbeelden vertellen en daarbij mijn eigen ervaringen.

Laat ik wel beginnen met dat het belangrijk is dat u de supplementen minimaal 3 maanden slikt, anders heeft het lichaam niet genoeg tijd om er iets mee te doen. Collageen aanmaak duurt minstens 3/4 maanden voordat dit aan het huidoppervlak is verschenen.

Voorbeeld 1;

 

Man – 34 jaar – Zeer droge huid op zoveel gezicht als lichaam – Bijna eczeem achtige, rodere plekjes

Ik adviseerde deze meneer om de Skin omega’s van het Advanced nutrition programme te gebruiken. Zie dit als een hydraterende crème in een capsule voor in je lichaam.

Skin Omegas+ combineert Omega 3 + 6 (én vitamine A) om een goed evenwicht tussen beide te hebben. Dit evenwicht is belangrijk voor een doeltreffende werking. Skin Omegas+ hydrateert de droge huid en maakt haar gladder, werkt ontstekingswerend op de probleemhuid en biedt bescherming en herstel aan de gevoelige huid.

Na 2 maanden is zijn huid zonder andere crèmes, voeding of andere leefgewoontes weer helemaal goed. Geen droogte, een mooie glow en niet meer die vervelende rode pukkelachtige huid op zijn armen.

Skin omega’s van het Advanced nutrition programme

Voorbeeld 2;

Vrouw – 24 jaar – acne op gelaat en rug – littekens

 

Deze mevrouw deed al best veel aan haar huid om te voorkomen dat haar acne erger werd. Minerale make-up, geen melkproducten, geen hormonen slikken. Echter was het te hardnekkig om onder controle te krijgen.

Anti-biotica van de huisarts werkte tijdelijk en eventuele bezoeken aan de dermatoloog zouden haar Roacutane opleveren wat zij absoluut niet wilde.

Ik adviseerde haar Accumax van het skin nutrition programme.

Skin Accumax bevat een power team van vitamines A, C en E en de unieke voedingsstof DIM (=extract van broccoli), die helpt bij het behouden van een gezonde, zuivere en gave huid. Dit unieke huidsupplement werkt op alle verschillende oorzaken van acne (te veel talg, bacteriën, hormonen,…) en brengt de huid weer in balans.

Voor haar littekens pasten we LACM peelings toe. En na 3 maanden waren haar acne en littekens zeker voor 80% minder. Zij zal de supplementen voorlopig moeten blijven gebruiken. Gezien haar leeftijd zal ze nog wel even gevoelig blijven voor acne. Gelukkig zit er niet anders dan goede vitamines in de supplememten dus voedt zij haar lichaam enkel op een goede manier.

Accumax van het skin nutrition programme

Cellulite;

Een lastig en bekend probleem bij vrouwen van elk formaat of gewicht.

Dit voorbeeld is van mijzelf. Ik gebruikte de Skin-XDR enige tijd tegen mijn cellulite. En net als alle supplementen werken zij geleidelijk aan. Daarbij vergeet je vaak hoe je er uit zag voordat je begon.

Ik vond het veel beter maar wijde dat ook aan mijn voeding en sporten. Dus ik stopte.

Toen ik moest gaan shoppen voor een bruiloft en in de eerste de beste roze jurk zag dat ik behoorlijk cellulite had, schrok ik! Ik had nog 2 maanden om hier iets aan te doen en dit was dus het moment om te kijken of ze echt hielpen. 2 per dag ben ik er gaan slikken en met succes. Mijn cellulite verdween en met de cuppings hield ik mijn huid ook mooi soepel en doorbloed.

Nu kan ik niet meer zonder uiteraard.

Pascaud Skin-XDR 40 tabletten

Succesverhalen voedingssupplementen

Dit zijn enkele voorbeelden van succesverhalen. Eigenlijk ken ik ze niet anders. Het gebeurd nooit dat de supplementen niets doen. Echter is het belangrijk het probleem én de oorzaak vast te stellen. En daarbij geduld te hebben. Schrijf als je begint met de supplementen goed op hoe je huid er uit zag  en indien mogelijk, maak een foto. Je zult verstelt staan van het resultaat!

Wil je ook advies hoe we je huid van binnenuit kunnen verbeteren? Vraag een gratis advies gesprek aan in ons instituut.