Graag introduceren wij de volgende nieuwe producten aan u;

Bio Cellulose Bee Venom + Royal Jelly Miracle Mask
Bio Cellulose Bee Venom + Royal Jelly Miracle Mask – € 12,-

Bio Cellulose Bee Venom + Royal Jelly Miracle Mask

van Timeless Truth

Draai de tijd terug met deze Bio Cellulose Bee Venom + Royal Jelly Miracle Mask! Bijengif wordt al eeuwenlang gebruikt in medicijnen en huidverzorging. Het staat bekend als het natuurlijke alternatief voor botox en stimuleert de collageenaanmaak in de huid. Het lift de huid, verzacht en verstrakt deze. Dit krachtige ingrediënt is in dit masker gekoppeld aan Royal Jelly, ook wel bekend als het elixer van de jeugd. Het wondermiddel hyaluronzuur staat bekend om zijn intens hydraterende eigenschappen.. Bovendien versterkt hyaluronzuur de huidbarrière: een huid met een gezonde huidbarrière is huid zachter, gladder en voller, met een jongere look als resultaat.

Het Bee venom + Royal Jelly mask wordt zowel in de salon als thuis gebruikt. En kost € 12,00. Super leuk ook als verjaardags cadeautje!

Second Chance Brow Enhancement Serum

Second Chance Brow Enhancement Serum
Second Chance Brow Enhancement Serum – € 95,-

Geef uw wenkbrauwen niet op….geef ze een tweede kans!

Maak je wenkbrauwen weer mooi vol met dit innovatieve product. Second Chance Brow Enhancement Serum.

Second Chance Brow Enhancement Serum is het meest innovatieve, resultaat gerichte, wenkbrauw serum dat er op dit moment op de markt is! . U ziet al resultaat binnen 4 weken!  Second Chance bevat; “green” Restoplex technologie, wat samen met andere ingriedienten, zorgt voor een duidelijk zichtbaar resultaat. Een vollere en dikkere wenkbrauw. . A 3- snelheid vibrerende borstel, stimuleert de doorbloeding in het gebied waar de haargroei gestimuleerd moet worden, voor een nog beter resultaat.

De prijs van dit serum inclusief speciaal vibrerende borstel is € 95,00