‘Wat ben ik ontzettend blij dat ik naar je geluisterd heb! Mijn huid ziet er zooo mooi uit. Wil absoluut niet meer zonder de producten van Environ. Sinds tijden durf ik zonder foundation.’ –Monique

Ik ontmoette Monique in een privé aangelegenheid en we raakten aan de praat over haar huid. Haar verhaal zoals velen van de verhalen van mensen met huidklachten/problemen deed mijn handen jeuken om haar te laten straten met Environ. Ik wíst zeker dat vitamine A haar zou gaan helpen. Maar overtuig maar eens iemand die ALLES al heeft geprobeerd en steeds teleurgesteld is.

2 jaar later zag ik haar weer en wist haar nu te overtuigen mij en mijn mooie product een kans te geven.

Hier haar verhaal;

Na de geboorte van haar zoontje is er herpes/koortsuitslag ontstaan bij Monique in het gezicht. Zes jaar lang is zij onder behandeling van artsen en dermatologen.

Na vele (dure) behandelingen bij de dermatoloog zoals Vaatlaser, IPL en cremes tegen virussen en ontstekingen, die in sommige gevallen zelfs verergering gaven van de klachten, geeft zij het op in de medische hoek.. Ondertussen verzorgd zij haar huid met dermalogica.

Acht jaar later gaat ze op mijn advies toch Environ proberen en met resultaat! Ik vermoed dat zij ook rosacea heeft…dus pas mijn thuisverzorgingsplan hier op aan.

De eerste dagen reageert haar huid best heftig. Ze heeft een beetje zwelling en de huid is wat vurig en gevoelig. Maar ze houdt vol!

Na 2 weken al is haar huid mooier dan hij in al die jaren is geweest!!  En dit verbetert nog elke dag! Foundation is niet meer nodig en Monique haar huid is weer rustig en krijgt een mooie glow!