Summer Treatment

Elke zomer hebben wij een speciale Zomer Behandeling! Het is belangrijk om je huid goed voor te bereiden op de zon. Als hij goed gereinigd is, wordt je mooier bruin en krijg je een geweldige glow!

The summer treatment bestaat uit;

Huidanalyse – Reiniging – comedonen verwijderen – Enzym peel – Timeless truth Mask cellulose

Bij deze behandeling kun je er voor kiezen om gratis je wenkbrauwen te laten epileren óf verven t.w.v. € 13.50

€ 65,00

Stevigere huid

Wil je iets wat écht werkt? En ben jij (nog) niet klaar voor Botox? Dan is de Pascaudwave een goede oplossing om jouw huid te verstevigen en verbeteren!

Stoor jij je aan rimpels, en/of slappe huid van je gezicht, hals of lichaam? Met behulp van massage op basis van een specifieke radiofrequentie komen er lichaamseigen stoffen vrij die je huid steviger en compacter maken.

Effecten:

  • strakkere contouren
  • stevigere huid
  • minder lijntjes en rimpels
  • fijnere poriën
Wave voor en na
Wave voor en na

Prijs vanaf € 62.50

Kuurprijs vanaf € 250,00

Zonproduct actie

SPF staat voor Sun Protection Factor. Hoe hoger het cijfer, hoe meer jouw huid beschermd is. Toch is het beter om een product met een lagere SPF te gebruiken en dit dan vaker aan te brengen. De ideale zonbescherming heeft een SPF van 15 tot 30. Wordt je huid rood na 10 min zonder zonbescherming? Met een SPF 15 zal je dan 15 keer langer in de zon mogen liggen vooraleer je verbrandt.

Allerbelangrijkste TIP: 80% van de veroudering op je huid wordt veroorzaakt door de zon. Daarom is een goede zonbescherming, het hele jaar door, eigenlijk de beste anti-ageing tip die er is. Het allerbelangrijkste is een zonnebrand crème met bescherming tegen uv-a én uv-b straling. Maar dan is het ook nog eens belangrijk dat deze bescherming niet een TE hoge chemische filter heeft.

Dus waar MOET u op letten? ;

  • Factor 15- 30
  • UV-A en UV-B bescherming
  • Minerale producten zijn het beste voor je huid, niet alle merken werken hier mee

 

ACTIE:

Een zonnebrandcreme die al wat ouder is, neemt de bescherming van af! Als u nu uw oude product in levert en nieuwe aan schaft, ontvangt u een mini peeling behandeling cadeau t.w.v. € 25,00

(deze kan vanaf september ingeleverd worden)