Jeugdpuistjes

Heel vaak zie ik jongeren die zich zeer ongelukkig voelen met hun huid. Puistjes, roodheid, ontstekingen en een ongelukkig koppie. Erg sneu. Zeker gezien er zoveel te doen is aan dit probleem.
Waar huisartsen uitdrogende deplotions uitschrijven, geven de medewerksters van de parfumerieën en drogisterijen stug sterk uitdrogende wasemulsies mee en worden deze tieners en twintigers alleen maar ongelukkiger. Ik zou hen zo graag zeggen dat ik ze kan helpen….

Laat duidelijk zijn; het probleem komt grotendeels van binnenuit. Hormonen en ook voeding zijn een grote oorzaak van een onzuivere huid. En Hormonen, die krijgen we helaas zonder medicatie niet genoeg onder controle.
MAAR er is zoveel te bereiken met de juiste verzorging, behandelingen en voeding!!

Vaak krijg ik gefrustreerde en wantrouwige ouders van deze jongeren mee naar het instituut. Zij zijn bereid er alles voor te doen, maar hebben al zo ontzettend veel geprobeerd, zonder succes.
Mijn taak dus hen uit te leggen en overtuigen wat hen het beste helpt.. En dit kost tijd en geld..

Als eerste wil ik als advies geven aan alle ouders van deze jongeren en aan de jongeren zelf;
De zon, zee en vakantie, maakt je huid niet rustiger en droogt de boel niet ‘’lekker uit’’ zoals vaak wordt gezegd.
Natuurlijk ziet de huid er even rustiger uit. Echter na deze heerlijke zon vakantie, wordt de hoornlaag dikker en raakt de huid door aanmaak van talg en de dikke hoornlaag meer en meer verstopt.
Waar je dus mooi gebruikt en bijna puistjes vrij terug komt van vakantie, zal er binnen 3 weken zich wederom een ‘’explosie’’ voordoen met ontstekingen.

Waar bestaat onze behandeltechniek uit?
Minstens zo belangrijk dan de behandelingen in ons instituut, zijn de (milde) producten thuis. Het is zaak er op een dagelijkse basis voor te zorgen dat de huid goed afschilfert en het talg zacht en soepel wordt gehouden. Talg is tenslotte ook nodig voor de huid, deze blijft dit dan ook aanmaken.
De combinatie van reiniging en verzorging zal de huid uiteindelijk een stuk rustiger krijgen.

Salon behandelingen bestaan voornamelijk uit peelings en dieptereiniging. Het op de juiste wijze schoonmaken van de porie is van groot belang. Wordt dit verkeerd gedaan, wordt dit enkel erger.
Elke 4 tot 6 weken is het meest optimaal.

PascaudWave

Is onze nieuwste behandelmethode, deze techniek geeft verbluffende resultaten op de huid op zowel ontstekingen als littekens!

Genoeg mogelijkheden dus! Boek nu een gratis intake en proefbehandeling voor uw huid en u gaat met een gepast advies en blij gevoel naar huis!

Mooie groet
Debby van Schoor