13 mei is het Moederdag

En natuurlijk hebben wij leuke geschenken om uw moeder in het zonnetje te zetten!

Laboratotio Olfattivo

Of je nu net je huis binnen stapt, wakker wordt of de dag afsluit om te gaan slapen: een aangename geur in huis ontspant je en laat je je écht thuis voelen. De diffusers van Laboratorio Olfattivo verbeteren de atmosfeer in huis dankzij een gesofisticeerde, subtiele geur. Door de rieten stokjes in het flesje te plaatsen, wordt een delicate, langdurige geurmist verspreid

€ 40,00


Cadeaubon

Geef je moeder een cadeaubon voor een gezichtsbehandeling, massage, pedicure of haar en visagie behandeling. Dit zijn vaak de dingen die onze lieve moeders niet zo snel voor zichzelf doen. Cadeaubonnen kunnen van elk bedrag en behandeling. Heeft u weinig tijd? Wij pakken de bon mooi voor u in en zetten hem klaar.


Alessandro’s bestseller Cream rich limited

Elke vrouw zou deze bestseller in haar handtas moeten hebben. De cream rich van alessandro is op basis van hyluronzuur en zorgt voor een geweldig glad huidoppervlak en gaat de strijd met huidveroudering aan. Hij trekt snel in en is nu in 2 limited edition geuren verkrijgbaar.

Doe je niet veel aan Moederdag maar wil je toch een kleinigheidje geven? Dan is dit wonder tubetje een echt verwen momentje voor je moeder!

€ 9,95


We zien jullie graag voor moederdag!

Wil jij weten wat écht helpt tegen rimpels, cellulitis en acne?

Lees ons nieuwste blog.